Επίσκεψη του 19ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης στο Σχολείο μας: Προάγγελος Ενός Νέου Ξεκινήματος

Uncategorized Δράσεις

 

 

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, το σχολείο μας άνοιξε με χαρά τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους από το νηπιαγωγείο. Ήταν μια ημέρα γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδια και συναισθήματα περιέργειας και ανυπομονησίας, καθώς οι μικροί μαθητές προετοιμάστηκαν για τη μεγάλη περιπέτεια που είναι το δημοτικό σχολείο.
Η επίσκεψη του νηπιαγωγείου στο σχολείο μας είχε ως κύριο θέμα την ομαλή μετάβαση των νηπίων στο δημοτικό. Ήταν μια ευκαιρία για τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν το νέο τους περιβάλλον και να εξοικειωθούν με τους νέους τους δασκάλους και συμμαθητές. Μέσα από παιχνίδια, δραστηριότητες και εκπαιδευτικά προγράμματα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση και την ενσωμάτωση των παιδιών στη νέα τους κοινότητα.
Μέσα από δραστηριότητες εξερεύνησης, ρόλων και ομαδικής εργασίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σχετικά με τη μετάβαση στο δημοτικό σχολείο. Η επίσκεψη του νηπιαγωγείου ήταν μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για τα παιδιά μας. Μέσα από τη συνεργασία και την αμοιβαία κατανόηση, οι μικροί μας μαθητές αποκόμισαν πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη μετάβασή τους στο δημοτικό σχολείο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *